Profiel kiezen

Profiel informatie

IJshockeyprofielen zorgen ervoor de je tijdens het schaatsen altijd de juiste gevoel hebt om het maximale uit je spel te halen. Dit komt doordat in het ijzer verschillende rondingen worden aangebracht waardoor je op elk punt van het ijzer de juiste hoeveelheid grip hebt. Als je de juiste hoeveelheid grip hebt door de rondingen kun je ook met een vlakkere hollow slijpen. Hierdoor kost het schaatsen een stuk minder energie. Er zijn veel verschillende soorten profielen met elke eigen eigenschappen. En iedere speler heeft zijn of haar eigen schaatsstijl en voorkeuren die bepalen wat iemand prettig vindt. De beste manier is om verschillende profielen te testen. We willen graag meer weten over jouw type ijzers om genoeg testijzers voor te bereiden.

CCM holder Speedblade XS IJzers
CCM Speedblade
Bauer holder Tuuk Lightspeed Edge IJzers
Bauer TLE
CCM holder SB4.0 ijzers
CCM SB 4.0

  Om de juiste ijzers te vinden hebben we eerst een aantal gegevens nodig van je schaatsen, Merk/holder & Maat van de ijzers.
  Op de holder staat welk type het is. Het belangrijkste is voor ons om te weten of de ijzers bevestigd zijn met twee schroefjes of met een draaiknop(CCM) of een trekknop voor Bauer. Heb je een ander merk zet dan de gegevens in de berichten box onderaan dit formulier.
  Heb je al een profiel zet dan de gegevens in de berichten box onderaan dit formulier

  De ijzermaat staat vaak op het ijzer, maar ook op de holder in kleine gedrukte cijfers ( tussen de klinkjes van de hiel buitenzijde ). IJzermaat kan van 212 tot 306 zijn voor spelers. En 6-12 voor goalies.

  Om de juiste maat profiel te kiezen willen we graag weten hoe lang je bent.

  Spelers in verschillende posities zoeken vaak naar verschillende eigenschappen tijdens het schaatsen, daarom willen we graag meer weten over je positie, speelstijl en schaatsstijl.

  0/5 (0 Reviews)
  Winkelwagen
  Chat openen
  1
  Scan de code
  Hallo
  Kunnen we je helpen?