Over Schaatsslijpmachines

iets over schaatsslijpmachines. Schaatsslijpmachines.nl is gevestigd in Heerenveen en is onderdeel van Art-Ice Benelux. Mijn naam is Sijtze de Haan. Vanuit de passie als ijshockeyer bij de Feenstra-Flyers, de BP-Flyers en de Forbo-Flyers, later als bestuurder bij de Heerenveen-Flyers, en als oud trainer/coach van het UNIS Flyers Toekomstteam, houd ik mij dagelijks bezig met de techniek rondom ijshockey en schaatsen. Hierbij ben ik altijd op zoek naar innovaties op gebied van de techniek en trainingstechnieken. Daarnaast timmeren we aan de weg met de nieuwste kunststof ijsbanen en schaatsslijpmachines. En scheppen we mogelijkheden waarin sporters en recreanten optimaal kunnen presteren. We zijn altijd op zoek naar de beste schaatsenslijpers. En wat er nog verder ontwikkeld kan worden om prestaties van spelers te verbeteren.

Jarenlang zijn we Prosharp dealer geweest en hebben we met plezier slijpmachines en consumables geleverd. Tegenwoordig verkopen wij Parduc slijpmachines en accessoires. Parduc is nog vol aan het ontwikkelen om te zorgen dat de schaatsenslijpmachines het beste resultaat leveren.

Naast het verkopen van schaatsslijpmachines en toebehoren leveren we ook de knowhow van het schaatsenslijpen en profielslijpen. Inmiddels is de ontwikkeling in het schaatsenslijpen ook door gegaan en met name de ontwikkeling in profielen voor ijshockeyschaatsen. Na Singel radius, dubbele radius, trippel radius, en profielen met 4-voudige radius hebben we nu een nieuw elliptisch profiel. Deze kennis gebruiken wij onder andere bij het profielslijpen voor UNIS Flyers Beneliga en het profielslijpen en schaatsen slijpen van HEPRO GIJS Groningen 1. Tevens slijpen we voor kunstrijders van het NTK (Nationaal Trainingscentrum Kunstschaatsen) en Kunstschaatsclub Thialf.

Reparatie Schaatsslijpmachines

Tevens repareren wij automatische schaatsslijpmachines van Parduc en waar mogelijk ook andere merken zoals SpeedOne en de Prosharp slijpmachines. Voor Parduc hebben wij alle reserve onderdelen beschikbaar.

Over Schaatsslijpmachines

Ons Adres

Art-Ice Benelux
Sijtze de Haan

Leeuwarderstraatweg 21
8441 PG Heerenveen
T: 0651294772
E: info@artice-benelux.nl
KVK: 01071447
BTWnr: 805443885B01

0/5 (0 Reviews)
Winkelwagen
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?