PROSHARP SKATEPAL PRO 3 LONG NOREN SLIJPEN

Noren Slijpen

Noren Slijpen

Op dit moment hebben wij helaas niet de mogelijkheid om noren te slijpen. Wel voor ijshockeyschaatsen en kunstschaatsen.

Adres

Leeuwarderstraatweg 21
8441 PG Heerenveen

Maak een afspraak via de mail:  info@artice-benelux.nl. Of bel/whatsapp  06-51294772.

Of stuur een bericht op onze Facebook pagina.

Schaatsen Slijpen Prijslijst

ijshockeyschaatsen slijpen euro 10,-
kunstschaatsen slijpen euro 15,-
Profielslijpen ijshockeyschaatsen euro 50,-

Noren slijpen met een automatische slijpmachine

Het slijpen van noren wordt gedaan door middel van een vlakke steen. In tegenstelling tot ijshockey- en kunstschaatsen wil je geen hollow in het ijzer slijpen. Het ijzer is namelijk veel dunner dan ijshockey- en kunstschaatsen. De automatische machine geeft overal dezelfde druk en zal dus over perfect haaks slijpen. Ook zal de machine het profiel van de schaatsen perfect behouden.

Noren en shorttrackschaatsen slijpen gaat gemakkelijk met de ProSharp SkatePal Pro3 LONG slijpmachine. Installeer een vlak slijpwiel en klem de schaats in met de zelf-centrerende klem. De machine geeft dezelfde druk van hiel tot teen. Hierdoor blijft het profiel van de schaats behouden. Elke keer hetzelfde resultaat en hetzelfde gevoel. 

Noren slijpen met de ProSharp SkatePal Pro3 LONG

Ronding van Noren & Shorttrackschaatsen

Noren en shorttrackschaatsen zijn niet helemaal recht. Er wordt namelijk een ronding in geslepen. Dit geeft meer grip voor in de bochten, en men kan dus meer snelheid meenemen. Met de hand een perfece ronding in het ijzer slijpen is onmogelijk. Echter kun je met automatische slijpmachines gebruik maken van templates.

0/5 (0 Reviews)
Winkelwagen
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?