De Haan Schaatsenslijperij

Schaatsen Slijpen bij De Haan Schaatsenslijperij. Wij slijpen schaatsen voor de professionele ijshockeyers en kunstschaatsers.

Doordat wij automatische slijpmachines gebruiken kunnen we een beter en scherper resultaat behalen. Deze machines slijpen altijd in één keer haaks en door de gelijke druk blijven de rondingen in het ijzer altijd behouden. Hierdoor hoeven we minder slijpbewegingen te maken en gaan de ijzers langer mee. Doordat we het profiel behouden heb je altijd de juiste hoeveelheid grip. En heb je altijd hetzelfde gevoel als je op het ijs stapt. Met onze Parduc P40 Schaatsslijpmachines kunnen wij verschillende hollows slijpen. Van R7 tot en met R34. Hierdoor kunnen we voor de recreant dieper slijpen voor meer grip. En voor de professionals minder diepe hollows, hierdoor heb je minder grip maar meer glijvermogen.

Profileren

Naast het slijpen doen wij ook aan profielslijpen voor ijshockeyschaatsen. Deze profielen zijn speciaal door ontwikkeld om spelers de optimale grip te geven op elk punt van het ijzer. Perform dus optimaal en laat jouw ijzers profileren, of koop geprofileerde ijzers

Prijslijst

Slijpen ijshockeyschaatsen euro 10,-
Slijpen kunstschaatsen euro 15,-
Profielslijpen ijshockeyschaatsen euro 40,-

Maak een afspraak via de mail:  info@artice-benelux.nl. Of bel/whatsapp  06-51294772.

Of stuur een bericht op onze Facebook pagina.

Adres

Leeuwarderstraatweg 21
8441 PG Heerenveen

Winkelwagen
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?